/

18. 10. 2022

Dvoudenní akce Space2Business otevře letošní Czech Space Week

Letošní ročník Czech Space Week nově provází také dvoudenní akce Space2Business. Ta se koná 28. – 29. 11. 2022 v Kongresovém centru Praha a je podpořena Evropskou kosmickou agenturou (ESA), Agenturou Evropské unie pro Kosmický program (EUSPA) a dalšími firmami a investory nejen z Evropy.

Space2Business je ideální příležitostí pro všechny firmy, start-upy, výzkumné instituce a další významné subjekty, které hledají příležitosti ke spolupráci v rámci kosmického průmyslu. Kromě výstavy a konference jsou na programu také schůzky 1:1 (B2B) a soutěž pro start-upy. V rámci propojení akce s českým předsednictvím v Radě Evropské unie se akce zúčastní nejen firmy z České republiky a Evropy, ale také z Afriky a Asie!

Registrujte se co nejdříve na webu, kde si postupně budete moci rezervovat schůzky s dalšími firmami a dozvíte se novinky týkající se programu. Jedná se o jednu  z největších evropských EXPO a také největší akci spojenou s konferencí pro start-upy v Evropě. Věříme, že na ní nebudete chybět.

Akce také přímo navazuje na Ministerskou radu ESA, která proběhne 22.–23. 11. 2022 v Paříži, jejíž cílem je projednat a schválit financování nové programy a financování. Ty pak budou utvářet většinu priorit v rámci kosmického průmyslu v následujících letech v Evropě.

Space2Business je oficiální akcí v rámci českého předsednictví v Radě Evropské unie a pátým ročníkem Czech Space Week. Pro účast na akci je nutná registrace a akreditace. Registrace je možná do 24. listopadu 2022 na oficiálním webu akce. Akreditaci je možné zřídit na https://accreditation.eu2022.cz/.